Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag med Jes Dige fra Skyggebørn

Dato
Torsdag d. 2. marts 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Sognegården, Kirkestræde 6, 9240 Nibe
Medvirkende
Jes Dige

Sorg uden tabu

Hvad siger jeg til en kollega, der lige har mistet sin mand eller sit barn? Eller til en klassekammerat, som har mistet sin mor eller far? 

Død er ikke noget, vi taler om. Af samme grund er sorg en lidt uhåndterlig størrelse, som mange både børn og voksne finder svær at forholde sig naturligt til. Det vil vi gerne ændre på. Sorg skal ikke ties væk. 

Jes Dige er Skyggebørns stifter. 

Han har haft kontakt med rigtigt mange sorgramte børn, unge og deres familier gennem de sidste 30 år. Så mange, at en nærliggende tanke er – hvordan er det muligt? Har du oplevet Jes holde foredrag, vil du vide, at alle børnene har en særlig plads i hans hjerte. Deres skæbner og fortællinger sidder under huden. Og spørger du, hvorfor han stadig synes, at det er vigtigt at kæmpe for sorgramte børn og unge, så er svaret: "Børnene. Børnene fortæller at det nytter – og jeg kan se, at det nytter."

Hvorfor taler vi ikke mere om noget, der fylder så meget i så mange børn og unges liv? Hvorfor overlader vi sorgramte børn og unge til selv at finde ud af at lære at leve med deres sorg? Det er spørgsmål, der optager Jes. 


https://skyggeboern.dk/

Ophavsret: