Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Torsdag den 24. oktober kl. 19.30 i Nibe Vokslev Sognegård

Sangaften med nyere salmer fra salmebogstillæget 100 salmer og lidt om, hvad de handler om og med et par gammel kendte salmer.

Menighedsrådet har til brug ved gudstjenester i Nibe og Vokslev kirke indkøbt det nye salmebogstillæg 100 salmer, som er en samling af de 100 bedste nye salmer fra de sidste årtier.

I den nye salmebog, der udkom i 2003, er omkring 100 af salmerne af nyere dato, dvs. at de er under 100 år gamle. Men både før – og ikke mindst efter – salmebogen udkom, er salmedigtningen blomstret vildsomt op.

De nye salmer er generelt meget brugte og værdsatte. De er med til at lette adgangen til sang og musik i kirken for dem, der ikke er så velbevandrede i kirkens og salmedigtningens tradition, herunder børn og unge.

Aften ved organist Julian Rasmussen, kirke- og kulturmedarbejder Mette Bah Sloth, der denne aften synger for og sognepræst Tine Junker Dalgaard.

Kirkestræde 6, 9240 Nibe, Danmark