Koncert med Peter Schüsler og Pia Munch

Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Nibe Kirke, Mellemgade 6, 9240 Nibe

Saxofon og orgel

Mødet mellem saxofon og orgel kan noget helt specielt.

Klangene er som skabt for hinanden, og giver en mulighed for at fremføre al slags musik.

Repertoiret denne eftermiddag vil byde på to værker af Bedard. Han er selv er organist og formår at sætte piberne i fuld sving. Henover denne orgelbrus danser saxofonen.

Vi skal også stifte bekendtskab med Ad Wammes, som har skrevet stykket ”So many roads” inspireret af en motorvej! Bach på sax, - det kan man også. Selvom instrumentet ikke var opfundet på hans tid, tager vi alligevel en Badinerie med.

Desuden kommer vi både til Japan og Argentina. Der er musik af bl.a. Ryo Noda, A. Piazzolla, C. Franck mm

Musikerne er: Pia Munch, som ofte spiller i Nibe kirke, og er en flittigt brugt kirkemusiker og fleelancer, samt underviser.

Peter Schüsler, organist i Vor Frue kirke i Aalborg, og er meget efterspurgt som akkompagnatør.

Ophavsret: